Til 2 personer
INGREDIENSER
120 g chokolade 75%
100 g smør
100 g sukker
25 g brun farin
2 æg
1 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
85 g hvedemel
1/2 tsk salt
kōji-mousse (køb den i vores webshop)
TIL SERVERING
Pynt eventuelt af med friske mynteblade
FREMGANGSMÅDE
Smelt chokolade og smør i et vandbad. Lad det køle af. Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse og tilsæt chokolade-smør blandingen. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål for sig og tilsæt det tørre til det våde lidt ad gangen, under omrøring. Kom dejen i en form og bag ved 175 grader varmluft i 30-40 minutter alt efter, hvor gennembagt du vil have den. Når kagen er kølet af, smøres kōji-moussen ud på toppen i et godt lag.
God fornøjelse og velbekomme.