Vegansk burger med tempeh-bøf

Til 2 personer

INGREDIENSER
1 spsk. tomatpuré
1 spsk. ahornsirup
2 tsk shoyu (køb den i vores webshop)
2 tsk miso (køb den i vores webshop)
1 fed hvidløg
2 spsk olie
½ tsk. røget paprika
1 tsk chili
1 tsk kōji eddike (køb den i vores webshop)
2 tempeh burger-bøffer
2 burger boller

 

TIL SERVERING
I en burger kan alt ønsket fyld kommes i. Vi foreslår en hjemmerørt mayo, evt. tilsat dehydreret mikrogrønt (køb det i vores webshop). Derudover ærtepuré (blendede ærter tilsat lidt citronsaft), frisk mikrogrønt (køb det i vores webshop), hjemmesyltede rødløg, agurkeskiver, sprød fintsnittet spidskål og radiser. Servér evt. nogle gode hjemmelavede ovnkartofler til.


FREMGANGSMÅDE
Rør en marinade til tempeh bøfferne af tomatpuré, ahornsirup, shoyu, miso, fintsnittet hvidløg og krydderier. Marinér bøfferne i ca. 20 min. og steg dem af ved høj varme i ca. 3 min på hver side. Varm bollerne og saml burgeren.

God fornøjelse og velbekomme.


Ældre opslag Nyere opslag