Lions Mane steak

Til 2 personer

INGREDIENSER
6 spsk Shoyu (køb den i vores webshop)
1 stor Lions Mane (køb dem i vores webshop)
2 spsk olie

 

TIL SERVERING
Servér din Lions Mane steak med stegt grønt eller grøntsagskompot som evt. kan bestå af savojkål, løg, forårsløg, gulerod og radiser.


FREMGANGSMÅDE
Skær Lions Mane svampen ud i 2 cm tykke skiver på langs, herved fås 3-4 steaks alt efter svampens størrelse. Marinér skiverne i 2 spsk shoyu i 20-30 min. Imens marinaden virker, laves den grøntsagskompot, der ønskes til steaken. Følg evt. sæsonens råvarer og steg det hele i lidt olie, balsamico og Herbe de Provence-krydderier. Når kompotten er klar, steges Lions Mane steaken ved meget høj varme på en pande i ca. 1 minut på hver side, indtil de får et gyldent og sprødt look. Læg steaken oven på kompotten og servér straks.

God fornøjelse og velbekomme.


Ældre opslag Nyere opslag