Sushi med østershatte

Til 2 personer

INGREDIENSER
4 plader sushi tang
150 g sushi ris til 165 ml vand
2 spsk kōji eddike (køb den i vores webshop)
1 gulerod
1/2 agurk
¼ rød spidskål
100 g østershatte (køb dem i vores webshop)
2 spsk miso (køb den i vores webshop)
2 spsk shoyu (køb den i vores webshop)
En lille håndfuld rødkåls-mikrogrønt (køb det i vores webshop)

 

TIL SERVERING
Pynt eventuelt din sushi med mayo rørt op med dehydreret mikrogrønt. Det giver både sushien en flot farve og smag. Derudover er det dehydrede mikrogrønt smækfyldt med vitaminer.

Den oprørte mayo kan også benyttes som dyppelse til sushi’en, hvis man vil have noget ekstra udover shoyu.


FREMGANGSMÅDE
Kog risen efter anvisning på pakken. Tilsæt eddike og sæt risen i køleskabet til afkøling, da det er lettere at arbejde med risen hvis den er afkølet. Skær grøntsagerne i fine strimler. Steg østershattene på en pande med lidt olie ved høj varme, tilsæt miso og shoyu. Lad det stege fem minutter til svampene får en let gylden farve. Saml sushi’en husk at tilsætte mikrogrønt. Skær hver rulle ud i otte stykker.

God fornøjelse og velbekomme.


Ældre opslag Nyere opslag