Svampe-mayo

Tid : 5 minutter

INGREDIENSER
1 1/2 dl smagsneutral olie
1 æggeblomme
1 tsk dijonsennep
4 tsk kōji eddike (find den i vores webshop)
Shoyu (find den i vores webshop)
Miso (find den i vores webshop)
1 fed hvidløg
30-50 g østershatte

TIL SERVERING
Brug denne mayo til lige hvad du har lyst til.

FREMGANGSMÅDE
Når man laver mayo er det vigtigt at alle ingredienserne har den samme temperatur. Opbevarer du nogle af ingredienserne på køl, foreslår vi derfor at du tager dem ud af køleskabet i god til og lader dem temperere på køkkenbordet inden du starter. Hak svampe fint og steg dem et par minutter på en pande med lidt miso. Lad svampene køle ned. Bland resten af ingredienserne sammen og blend det med en stavblender. Har du ikke en stavblender foreslår vi at du pisker lidt olie i ad gangen. Rør de stegte svampe sammen med mayonnaisen og lad den hvile et par timer på køl.

God fornøjelse og velbekomme.


Nyere opslag