Pulled østershat

Tid : 30 minutter

INGREDIENSER
150 g østershatte (køb dem i vores webshop)
1 løg
1-2 fed hvidløg
1/2 tsk spidskommen
1 tsk røget paprika
3 spsk tomatpure
2 spsk Shoyu (køb den i vores webshop)
2 spsk miso (køb den i vores webshop)
2 spsk ahornsirup
3 spsk kōji eddike (find den i vores webshop)

TIL SERVERING
Kan serveres i tacobrød som på billedet, i en burger, på en pizza, i et pitabrød eller efter egen fantasi.

FREMGANGSMÅDE
Start med at tænde ovnen på 170° varmluft. Finthakket løg og hvidløg steges klart i olie på en pande. Svampene trækkes fra hinanden fra top til bund, så lange strengede stykker opstår. Svampene steges sammen med løg og hvidløg til de er faldet sammen. Bland resten af ingredienserne sammen i en skål og tilsæt det til svampeblandingen. Steg det hele sammen i et par minutter og smag til. Svampeblandingen fordeles nu ud på en bradepande og bages i ovnen til det begynder at danne en sprød skorpe, rør evt. rundt en gang eller to undervejs.

God fornøjelse og velbekomme.


Ældre opslag Nyere opslag