Wraps med shio-kōji marinerede grøntsager

Til 2 personer

INGREDIENSER
½ broccoli
¼ blomkål
1 gulerod
¼ spidskål
4 spsk shio-kōji (køb den på vores webshop)
½ rødløg
1 fed hvidløg
6 store kål blade til wraps
flækærter/færdiglavet humus
3 radiser

 

TIL SERVERING

Tilsæt din foretrukne mikrogrønt som topping (køb det i vores webshop)


FREMGANGSMÅDE
Skær broccoli, blomkål, gulerod og spidskål ud i tynde stænger og marinér dem i min. 3 timer i shio-kōji (kan med fordel sættes over dagen før). Snit løg og hvidløg og steg på en pande ved høj varme i et par minutter. Tilsæt de marinerede grøntsager og steg ved middelvarme til de er al dente. Skyl og damp kålbladene til de falder let sammen og let kan rulles om fyldet. Saml jeres wraps ved bordet.

 God fornøjelse og velbekomme.


Ældre opslag Nyere opslag