Om os

Bag LOOP Food Lab står Jonatan Marcussen & Gábor Laki

Vi producerer mikrogrønt, gourmet-svampe og en række fermenterede produkter på Mindet 6, i sydhavnen i hjertet af Aarhus - alt fremstillet på økologiske råvarer.

Vi dyrker lokalt, vertikalt og hydroponisk, for at kunne tilbyde produkter fulde af smag og næring året rundt. Vi nyfortolker traditionelle fermenteringsmetoder og anvender, lokale og økologiske råvarer. Dermed opnår LOOP Food Labs produkter et mindsket CO2- og klimaaftryk.

Ved at anvende lokalt funderede råvarer, f.eks. danskproducerede bælgfrugter og gamle kornsorter, er det vores ambition at understøtte danske landmænd- og kvinders arbejde med at dyrke økologiske afgrøder til human konsum på deres marker, fremfor oftest prioriteret dyrefoder.

Vi ønsker at medvirke til en produktion af kvalitets-afgrøder, som er dyrket uden nogen brug af skadelige sprøjtegifte, så vores alle sammens grundvand skånes for pesticider og biodiversiteten højnes.

 

LOOP Food Lab ønsker at skabe grøn omstilling på tallerkenen, som tager afsæt i De officielle Kostråd og FN´s 17 Verdensmål.

Vi arbejder med følgende verdensmål: